Інспектори ДАІ відвідали школу мистецтв (ФОТО)

Жовтень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Напередодні осінніх канікул співробітниками Управління Державтоінспекції УМВС в Кіровоградській області було проведено 74 тематичні уроки з правил дорожнього руху в загальноосвітніх закладах міста та області.  При цьому було охоплено понад 3500 підлітків. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

Основною метою цих уроків є навчання дітей безпечного поводження в дорожньому процесі, формування в учнів розуміння вимог правил дорожнього руху, прищеплювання їм поваги до правил належної поведінки та чемного відношення до інших учасників дорожнього руху.
Один із таких заходів відбувся в школі-мистецтв «Пролісок» м. Кіровограда інспектор сектору профілактичної роботи Марія Розгачова провела цікаву та змістовну бесіду з вихованцями 6 класу школи-мистецтв, про правила безпечної поведінки на дорозі, нагадала про необхідність дотримання ПДР, організувала з учнями вікторину з безпеки дорожнього руху.
Діти активно приймали участь в обговоренні даної теми, були уважними та допитливими.
Водії! Звертаємо Вашу увагу на суворе дотримання ПДР на дорогах, наближених до дитячих установ. Будьте уважними до пішоходів, особливо якщо пішохід - дитина!
Державтоінспекція Кіровоградської області попереджає, що відповідальність за життя й здоров'я дітей на дорогах несуть всі учасники дорожнього руху. Шановні батьки! Постійно нагадуйте дітям про правила дорожнього руху. Не залишайте їх без нагляду поблизу автодоріг. Давайте збережемо найдорожче, що є у нас в житті - наших дітей!

Інспектори ДАІ відвідали школу мистецтв (ФОТО)

Інспектори ДАІ відвідали школу мистецтв (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool