Інгалятори обласним дитячим «Лікарням від серця» у подарунок!

Січень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Протягом наступних двох тижнів (до 5 лютого 2013 року) десяток інгаляторів надійде у подарунок обласним дитячим лікарням Західної та Східної України.

Про це заявив президент Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» Сергій Сошинський.
Десяток аерозольних компресорів від компанії «БІОМЕД» надійшли в розпорядження Виконавчої дирекції соціального проекту «Лікарням від серця», який здійснюється під егідою Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу».
«Це одна з останніх розробок інгаляторів, яку ми вирішили передати на благодійність одному з найбільш авторитетних благодійних фондів, що, окрім пропаганди здорового способу життя та здоров’я, займається приверненням уваги суспільства, партнерів та спонсорів до вирішення невідкладних проблем у матеріально-технічному забезпечені закладів охорони здоров’я України та підвищення якості надання медичних послуг українцям»,- зазначив директор компанії «БІОМЕД» Анатолій Андрощук.
Обласним дитячим лікарням, де хвороби дихальних шляхів та різноманітні простуди – найбільш поширені захворювання, інгалятори завжди будуть у нагоді. А сконструйована за сучасними вітчизняними та іноземними технологіями модель конструкції апарата «БІОМЕД» 403В, забезпечить максимально високий ефект від лікування цією моделлю фізіотерапевтичного обладнання.
Призначений для стиснення повітря і подальшого перетворення медичної рідини на дрібнокаліберний аерозольний туман з інгалятора використовується для інгаляційного лікування пацієнтів.
Однак на цьому інновації цієї моделі інгалятора не закінчуються. Адже завдяки новій зовнішній формі аерозольного компресора, яка створює дрібнокрапельний аерозоль та працює практично безшумно, процесу лікування малюків стане не тільки більш ефективним, але й значно приємнішим.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool