Інформація для мешканців Кіровоградщини хто бажає долучитись до добровільних формувань цивільного захисту

Квітень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

 До уваги громадян, які виявили бажання долучитись до добровільних формувань цивільного захисту для проведення допоміжних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, а саме в розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту. Зазначені формування утворюються на тимчасовій основі місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування тощо.

Надаємо пояснення щодо порядку вступу до цих добровільних формувань.

Щоб подати заявку до добровільного формування, необхідно зайти на сайт за посиланням: https://dmpo.dsns.gov.ua/ - це державний сайт добровільної та місцевої пожежної команди України. В меню є розділ «Я прагну стати добровольцем». Навівши на нього курсор миші, випливе 2 підрозділи, один з яких –

«Я прагну стати добровольцем-рятувальником з питань цивільного захисту». Слід перейти сюди та заповнити анкету. Ваша анкета буде опрацьована централізовано та дані про ваше бажання стати добровольцем цивільного захисту буде направлено в територіальний підрозділ за вашим місцем проживання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool