ІМІ презентував посібник для тих, хто хоче стати професійними журналістами

Грудень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Інститут масової інформації презентував у Києві практичний посібник “Медіакомпас: путівник професійного журналіста”.

Посібник складається з шести розділів, у яких цікаво і доступно подано інформацію про сучасні професійні та етичні журналістські стандарти та особливості інформаційних жанрів журналістики.

Окремі розділи присвячено висвітленню збройних конфліктів, та юридичній відповідальності редакцій та журналістів. Крім того, посібник містить цілий розділ, присвячений лайфхакам щодо верифікації інформації з соцмереж, що є надзвичайно актуальним питанням для українських медіа.

Авторка посібника — експертка ІМІ, учасниця Незалежної медійної ради Олена Голуб. До створення видання також долучились — медіа-юрист ІМІ Роман Головенко, медіа-експерт Роман Кабачій та експерт з верифікації даних Тарас Ільків.

Автори переконані, що посібник буде корисним як для журналістів-початківців, студентів, так і для вже практикуючих медійників, які хочуть освіжити власні знання зі стандартів та інших особливостей професійної діяльності.

Завантажити pdf-версію посібника можна на сайті ІМІ. З питань отримання друкованої версії видання можна звернутись до головного офісу ІМІ (контакти вказано на сайті imi.org.ua), а також регіонального представника ІМІ у Кіровоградській області Павла Лісниченка.

Публікація посібника здійснена ГО “Інститут масової інформації” за підтримки Чеського посольства в Україні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool