Ігор Волков: «Кіровоград - це місто, яким треба гордитись»

Липень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

2 липня в галереї “Елисаветград” відбулося відкриття виставки “50 видатних фотографій National Geographic”.

З цієї нагоди секретар міської ради Ігор Волков зустрівся з власником галереї Миколою Цукановим та головним редактором української версії журналу “National Geographic” Ольгою Вальчишен в стінах міської ради.

За словами Ольги Вальчишен, журнал працює в Україні з березня місяця. Кіровоград – це третє місто після Києва та Івано-Франківська, де проходить виставка 50 кращих фотографій журналу. Далі світлини поїдуть до Львова. Також Ольга Вальчижин відзначила, що Кіровоград справив на неї приємне враження.
- Це місто старовинних будинків з багатою історією, але йому необхідно покращувати свій імідж.
Ігор Волков висловив подяку Миколі Цуканову за поширення культурних традицій нашого міста, адже Кіровоград – це місто, яким треба гордитись.
Журналісти поцікавились чи можуть кіровоградці сподіватися на те, що фотографії міста будуть розміщені на сторінках журналу. Це реально, відповіла Ольга Вальчишен, необхіно лише зацікавити редакцію видання.
Ігор Волков вручив головному редактору журналу сувенірну продукцію із символікою міста Кіровограда, а Ольга Вальчишен подарувала секретарю міської ради карту світу 1922 та 2012 року. Також редактор журналу запросила всіх на виставку фоторобіт в галерею “Єлисаветград”.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool