Громадяни можуть отримати довідку про свої доходи в органах Міндоходів

Квітень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

З метою заповнення декларації про майновий стан і доходи громадяни можуть звернутися до податкової інспекції за своїм місцем проживання або місцем отримання доходів для отримання відомостей про суми одержаних доходів. Для цього необхідно подати документ, що посвідчує особу та заяву встановленого зразка.

У разі подання заяви уповноваженою особою, необхідно пред’явити довіреність, засвідчену в нотаріальному порядку, на отримання відомостей про джерела доходів або доходи, та її копію, а також оригінал та копію документа, що посвідчує особу такого представника.
Податкова інспекція протягом п’яти робочих днів з дня звернення фізичної особи надає відомості з Державного реєстру.
Фізичні особи, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання та/або отримання доходів, можуть звернутися за отриманням відомостей з Державного реєстру до будь-якої податкової інспекції Міндоходів. У такому разі строк видачі відомостей може бути продовжено до десяти робочих днів.
Порядок отримання відомостей з Державного реєстру регламентується розділом X Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, затвердженого Наказом Міністерства доходів і зборів України 10.12.2013 №779, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 за №2211/24743.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool