Громадський контроль за проведенням опитування щодо перейменування Кіровограда

Жовтень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1349 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулася зустріч секретаря міської ради Івана Марковського з лідерами політичних партій та громадських організацій Кіровограда.

Учасники зустрічі обговорили питання проведення 25 жовтня загальноміського опитування щодо перейменування Кіровограда в рамках процесів декомунізації.

За інформацією заступника міського голови Сергія Колодяжного, опитування будуть проводитися за межами виборчих дільниць, у період із 8.00 до 17.00. Можливість віддати свій голос за однин із семи варіантів майбутньої назви обласного центру: Благомир, Ексампей, Єлисаветград, Козачин, Златопіль, Кропивницький чи Інгульськ можна буде за наявності паспорта, який засвідчить реєстрацію місця проживання саме на території обраної дільниці для голосування.

- Міська влада здійснює виключно соціологічне опитування, результати якого будуть передані на розгляд Верховної Ради України, - акцентував увагу Сергій Колодяжний. – Саме Верховна Рада прийматиме остаточне рішення про нову назву Кіровограда.

За інформацією заступника міського голови, комісії з проведення опитування вже фактично сформовані. Сергій Колодяжний також прогнозує, що на проведення опитування буде використано значно менша за 600 тисяч гривень, передбачених у міському бюджеті, сума. За попередніми оцінками, видатки складуть близько 350 тисяч гривень.

Підведення підсумків опитування відбудеться у 426 кімнаті приміщення Кіровоградської міської ради. Офіційне оголошення результатів планується на 21.00. Іван Марковський запросив лідерів громадських організацій та політичних партій активно долучитися до організації і проведення опитування на усіх його етапах. Широкий громадський контроль, переконаний секретар міської ради, забезпечить об’єктивний результат соціологічного дослідження.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool