Господар будинку зазнав опіків під час пожежі (ФОТО)

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1327 | Коментарі: 0

31 січня вночі рятувальники ліквідували пожежу у будинку 67-річного жителя Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Пожежу спричинило коротке замикання електромережі. Вогонь знищив 18 м кв домашніх речей, а також 24 м кв покрівлі та 28 м кв перекриття будинку. Гасіння вогню ускладнювало і те, що хата і двір були захаращені різноманітними речами. До того ж, рятувальники працювали у важких погодних умовах – при температурі повітря – 17.
Господар прокинувся, коли вогонь охопив житло та приїхали рятувальники. В результаті, його з опіками 1-го та 2-го ступенів доставили до опікового відділення обласної лікарні.

Господар будинку зазнав опіків під час пожежі (ФОТО)

Господар будинку зазнав опіків під час пожежі (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool