Головою державної податкової служби у Кіровоградській області призначено Ігоря Вірієнка (ФОТО)

Січень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 2618 | Коментарі: 0

Призначення відбулось в рамках реорганізації органів ДПС України, метою якого є покращення роботи по обслуговуванню платників податків та оптимізація адміністрування податків і зборів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Ігор Станіславович Вірієнко народився 15 травня 1977 року в м.Знам’янці. Має вищу освіту – у 1999 році закінчив Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки. У податковій службі працює з 1998 року. Протягом цього часу пройшов шлях від державного податкового інспектора ДПІ у Кіровоградському районі до посади заступника голови ДПА у Кіровоградській області. Одружений, виховує двох дітей.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool