Голованівським комбінатом комунальних підприємств після втручання прокуратури погашено заборгованість із зарплати

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Прокуратура Голованівського району допомогла працівникам Голованівського комбінату комунальних підприємств повернути заборгованість із заробітної плати на суму 20 тис. грн. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Проведена в травні перевірка показала, що на даному підприємстві порушується Закон України «Про оплату праці». Тому, за її наслідками, було внесено припис про усунення порушень вимог чинного законодавства. Наразі заборгованість із зарплати погашено в повному обсязі.
Принагідно додамо, що органи прокуратури Кіровоградщини постійно тримають руку на пульсі стану додержання вимог чинного законодавства у сфері оплати праці .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool