Голова ОДА Андрій Назаренко запросив посла України в Державі Кувейт на Кіровоградщину

Листопад 18, 2020 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Онлайн-брифінг за участі посольства України в Державі Кувейт, Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградської регіональної ТПП і ТПП Кувейту, Департаменту авіа та морського імпорту Державного управління їжі та харчування Кувейту, а також виробників області відбувся сьогодні, 18 листопада.

Сторони говорили про розвиток українсько-кувейтської співпраці.
«Дякую за можливість Кіровоградщині, підприємствам області почути запити азійських партнерів і презентувати себе. Наш регіон має потужний потенціал. Брифінг є можливістю звірити годинники та визначити напрямки співпраці», – зазначив очільник області.
Під час онлайн-брифінгу голова ОДА Андрій Назаренко запросив посла України в Державі Кувейт Олександра Балануцу на Кіровоградщину.
«Приємно бачити земляка. Сподіваюся, щойно спаде епідемія коронавірусу, зможемо особисто зустрітися», – сказав очільник регіону.
Олександр Балануца відповів, що з радістю приїде на Кіровоградщину.
У ході конференції прозвучали практичні рекомендації для просування експорту товарів на ринок Кувейту та держав Затоки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool