Голова облдержадміністрації провів у Знам'янці особистий прийом громадян

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Серед питань, з якими до Сергія Кузьменка зверталися жителі району – проблеми з оформленням земельних ділянок учасникам АТО.

З даного питання до очільника області звернувся житель села Цибулевого, військовослужбовець, який бере участь в антитерористичній операції на Сході України. Він поскаржився, що Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області відмовляє йому у дозволі на виготовлення проекту землеустрою.

У свою чергу, представники земельної служби пояснили, що не перешкоджали військовослужбовцю у реалізації його законного права на отримання земельної ділянки. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 413, позивачу було відмовлено у наданні конкретної земельної ділянки, натомість, на його вибір був запропонований перелік з інших вільних ділянок. Тож, військовослужбовець має право звернутися до Головного управління Держгеокадастру в області для оформлення повторної заявки на безоплатну передачу земельної ділянки у приватну власність.

Голова облдержадміністрації доручив надати військовослужбовцю фахову консультативну допомогу, щоб прискорити процес оформлення належної йому земельної ділянки.

Серед питань, з якими до Сергія Кузьменка зверталися жителі району – проблеми з оформленням земельних ділянок учасникам АТО.

Серед інших жителями району порушені питання щодо модернізації дорожньої інфраструктури поблизу населених пунктів, де вони проживають. Так, жителька села Дмитрівка звернулася до Сергія Кузьменка з проханням посприяти у проведенні ремонту ділянки автомобільної дороги «Знам'янка – Подорожнє».
Житель села Богданівка також акцентував увагу голови ОДА на необхідності ремонту ділянок доріг «Знам'янка Друга – Богданівка» та від села Водяне до військової частини А-1201.

Мешканка села Петрове, пенсіонерка та дитина війни, звернулась до голови облдержадміністрації з тим, аби у населеному пункті було забезпечено повноцінну роботу поштового відділення, щоб люди мали можливість безперешкодно отримувати пенсії, свіжу пресу та інші поштові послуги.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool