Футбольна команда Кіровоградщини завоювала Кубок Губернатора Черкащини

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Вже стало традиційним запрошення «Буревісника» (Петрове, Знам’янський район, Кіровоградська область) на різні футбольні турніри Черкащини.

Ось і цього разу команда взяла участь у Кубку Губернатора Черкащини Сергія Тулуба. В півфіналі змагань 8 серпня підопічні Сергія Грінкевича розгромили «Ураган» з рахунком 7:1. А 13 серпня в Білозір’ї у фіналі протистояли господарям, команді «Зоря», яку, до речі, тренує екс-гравець донецького «Шахтаря, ФК «Черкаси» та кіровоградської «Зірки» Ігор Столовицький.
Зустріч чемпіонів Кіровоградської та Черкаської областей завжди дарувала глядачам непоступливе протистояння та захоплююче видовище. Не винятком став і фінал Кубка Губернатора Черкащини. Обидві команди мали не одну можливість відзначити, але в основний час матчу так і не було забито жодного м’яча. Гравець «Зорі» в одному епізоді поцілив в перекладину воріт «Буревісника». А в іншому епізоді зустрічі було зафіксовано сумнівне положення поза грою в Дениса Пономаря, який реалізував вихід один на один із голкіпером «Зорі». То ж долю Кубка вирішувала футбольна лотерея. Футболісти «Буревісника» розпочинали серію пенальтей і всі їх 5 виконали вдало. А от четвертий пенальті господарі не змогли реалізувати, пробивши вище воріт – 5:3 на користь «Буревісника» в серії післяматчевих пенальті. То ж «Буревісник» завоював Кубок Губернатора Черкащини. Фінальний матч «Буревісник» провів у наступному складі: Шпак, Сафонов, Марущук, Шушпанов (Грінкевич, 90), Согутовський, Чемерис (Кєвліч, 75), Сідоров, Корчинський (Паламарчук, 74), Александров (Сафронов, 64), Пономар, Хорольський.
17 серпня розпочнеться друге коло першої групи чемпіонату Кіровоградської області. «Буревісник» на міському стадіоні Знам’янки прийме «Зірку-2». Початок матчу о 18.00.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Буревісник»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool