Футболісти кіровоградської «Зірки» увійшли до символічної збірної туру

Березень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

За підсумками 19 туру Чемпіонату України з футболу в першій лізі сайт UA-Футбол включив до символічної збірної туру двох гравців «Зірки» - лівого захисника Андрія Мостового, форварда Романа Локтіонова та наставника кіровоградської футбольної команди Сергія Лавриненка.

 

Мостовий не лише став автором передачі, котра призвела до єдиного голу в матчі з «Нафтовиком-Укрнафтою», але і сам міг забити. Однак стати автором другого взяття воріт захисникові "Зірки" не вдалося.
У 19 турі форвард «Зірки» Роман Локтіонов хоча ворота «Нафтовика-Укрнафти» і не вразив, проте вдало дебютував в офіційних матчах у складі своєї нової команди. Всі 86 хвилин Роман "насідав" на оборону охтирчан. Його фланговий прохід міг призвести до другого голу, однак передачею форварда "Зірки" не скористався Мостовий.
Виконуючого обов’язки головного тренера «Зірки» Сергія Лавриненка UA-Футбол відзначив завдяки більш ніж вдалому дебюту на тренерському містку. У двох стартових зустрічах молодий наставник не просто переграв лідерів дивізіону, а при цьому обійшовся без пропущених м’ячів. «Зірка» яка починала весняну частину чемпіонату з 14 місця, вже десята, і якщо не збавить оберти, до кінця наступного місяця буде боротися за місце у верхній частині турнірної таблиці.
Сайт footboom.com до символічної збірної 19 туру також включив двох футболістів «Зірки». Втім, його версія дещо відрізняється від вибору колег із UA-Футбол. Вони віддали перевагу Андрію Мостовому та Олексію Чичикову. Нападник «Зірки» став автором єдиного голу в матчі з «Нафтовиком-Укрнафтою», та й узагалі провів активно весь матч і мав ще декілька моментів відзначитися.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool