Фестиваль молодіжної книги відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 459 | Коментарі: 0

Найпопулярнішим заходом для підростаючого покоління цього тижня став фестиваль молодіжної книги. Такий захід в обласному центрі проводиться щороку за ініціативи бібліотеки для юнацтва ім. Євгена Маланюка

Фестиваль молодіжної книги відбувся у Кропивницькому

Фестиваль молодіжної книги відбувся у Кропивницькому

Фестиваль молодіжної книги відбувся у Кропивницькому


В цьому році фестиваль відзначив свою 15-ту річницю.

На вулиці Театральній обласного центру зібралося кілька сотень люду, які доєдналися до заходів в рамках бібліофесту. Захід став не лише наймасовішим за кількістю учасників, а й найпопулярнішим серед молоді. Адже пройти повз місце проведення фестивалю було просто неможливо.

Гучна музика, шалені емоції, безліч різних за змістом та тематичним наповненням локацій. Все це спонукало до участі перехожих, навіть просто із цікавості.

Рятувальники не могли залишитися осторонь та із задоволенням доєдналися до бібліофесту, запропонувавши усім бажаючим перевірити свої знання з основ безпечної життєдіяльності, поповнити свою скарбничку знань та поспілкуватися з надзвичайниками.

Популяризуючи у такий спосіб найбільш актуальні питання безпекового спектру, працівники Служби порятунку дарували містянам багато позитивних емоцій, незабутніх вражень та фото на згадку про зустріч із героями без зброї.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool