Еко - квест: "За життя у чистому довкіллі"!

Травень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

До дня довкілля активісти та волонтери Дитячої екологічної громадської організації «Флора» проводять еко-квест: "За життя у чистому довкіллі". Запрошуємо дітей та молодь міста Кіровоград прийняти участь. Збір на площі ім. Кірова, 5.06.2012 року, об 11 годині!

До дня довкілля Дитяча екологічна громадська організація «Флора» для усіх креативних, активних і просто комунікабельних жителів міста проводить незалежний, сповнений креативу та адреналіну еко-квест "За життя в чистому довкіллі".
Молодь буде об'єднано в команди до 6 осіб різного віку та статті, які будуть рухатися від станції до станції (так звані "POINTи"). Команди будуть виконувати різноманітні завдання, вирішувати питання пов’язані із проблемами довкілля, виконувати різноманітні фото - завдання та вікторини на певну тематику. Цим самим учасники покажуть кіровоградській громаді на власному прикладі, як важливо берегти навколишнє середовище в якому ми живемо, працюємо та відпочиваємо.

В заході можуть приймати участь всі бажаючі!
Перед ігровий збір команд буде проводитися на площі ім.. Кірова, 5.06.2012 року, об 11 годині!
Участь в квесті є безкоштовною!!!

НАЙАКТИВНІШІ ТА КРЕАТИВНІ КОМАНДИ ОТРИМАЮТЬ ПОДАРУНКИ!

Для участі з собою потрібно мати:
- фотоапарат
- карту міста
- 4 грн. на кожного учасника команди
- гарний настрій!

Контактні особи:
Білоус Віталій: 0509050282
Мельстер Тарас: 0665126511
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool