Двоє людей загинули під час пожежі у Знам’янці

Листопад 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 0

Виникла пожежа житлового будинку у м. Знам’янка. Пожежу помітила сусідка, яка і викликала рятувальників. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

На місце події прибуло два відділення місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Пожежу загасили. Вогнем пошкоджено покрівля та перекриття житлового будинку, а також домашні речі. У помешканні виявлено тіла двох загиблих. Ними виявилися сестра хазяйки будинку та її співмешканець, які тут проживали. Попередня причина надзвичайної події – необережне поводження з вогнем загиблих при палінні. Причини смерті встановлюються.
За словами свідків чоловік і жінка ніде не працювали, зловживали алкоголем, палили. Сестра загиблої повідомила, що кілька років тому подібний випадок вже мав місце. На той час пара проживала за іншою адресою, тоді обійшлося лише матеріальними збитками.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool