Двадцять громад Кіровоградщини подали 25 заявок для розвитку мережі ЦНАПів

Травень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

20 об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області подали 25 заявок для отримання коштів субвенції з державного бюджету для розвитку мережі ЦНАПів на суму 42,4 мільйона гривень.

Про це повідомила в.о.директора департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Світлана Соломаха сьогодні, 17 травня.

«До кінця місяця Міністерство цифрової трансформації України проведе конкурсний відбір та розподілить кошти між ОТГ. Субвенція буде надаватися за двома напрямками. 7 заявок громади області подали на будівництво, реконструкцію й капітальний ремонт приміщень для розміщення ЦНАПів та 18 заявок – на облаштування будівель, де розміщений центр, а також забезпечення центрів обладнанням»,- уточнила Світлана Соломаха.

Вона додала, що наразі у Кіровоградській області діють 33 центри надання адміністративних послуг. Крім того, 5 органів місцевого самоврядування прийняли рішення про створення ЦНАПів та проводять роботи щодо організації їх діяльності.

Зазначимо, у діючих ЦНАПах в середньому надається від 150 до 250 видів адміністративних послуг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool