Два навчальних заклади Кіровоградщини потрапили у Топ-200 кращих

Серпень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Інтернет-портал Освіта UA  оприлюднив рейтинг шкіл, який сформовано за результатами проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021.

У перелік Топ-200 шкіл з найкращими результатами в Україні ввійшли 2 освітніх заклади з Кіровоградщини: Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат та Гімназія нових технологій навчання.

"Діти мають отримувати якісну освіту скрізь - і в місті, і в селі. Це моє тверде переконання, і ми з командою зараз докладаємо всіх зусиль, щоб розвивати шкільну систему Кіровоградщини. Робимо це в комплексі: і покращуємо умови в рамках програми Велике будівництво, і формуємо безпечне освітнє середовище, і змінюємо підходи до викладання в цілому", - наголосила голова Кіровоградської обласної держаної адміністрації Марія Чорна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool