ДТП:Не обрав безпечну швидкість руху (ФОТО)

Грудень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 2329 | Коментарі: 0

29 грудня 2011 року біля 07:40 год. в м. Кіровограді по вулиці Родимцева водій легкового автомобіля «ВАЗ 2102», 62-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку пров. Експериментальний, не вибравши безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Форд Сієра», яким керував 31-річний житель обласного центру. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

В результаті ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження та дві пасажирки автомобіля «Форд Сієра» отримали тілесні ушкодження з якими були доставлені до Кіровоградської обласної лікарні. 

За даним фактом ДТП триває перевірка.

ДТП:Не обрав безпечну швидкість руху (ФОТО)

ДТП:Не обрав безпечну швидкість руху (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool