ДПА у Кіровоградській області вкотре чергувала по країні

Жовтень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

В рамках спільного проекту ДПС України з Інтернет-порталом http://buhgalter.com.ua «Черговий по країні ON-LINE!» вже втретє черговою по країні була ДПА у Кіровоградській області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

 В режимі реального часу свої запитання застосування податкового законодавства фахівцям податкової служби задавали жителі різних міст України. Серед них такі, як Львів, Харків, Миколаїв, Чернівці, Луцьк, Херсон, Івано-Франківськ. Найбільш активнішими виявилися платники податків західного регіону: від них надійшло 30 відс. запитань.
Проведений аналіз довів – близько 92 відс. питань надійшло від суб’єктів господарювання-юридичних осіб. Цю категорію найбільше цікавили порядок заповнення декларації по податку на додану вартість, порядок формування податкового кредиту та виписки податкових накладних, порядок обліку та використання у своїй діяльності основних засобів, застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, застосування реєстраторів розрахункових операцій тощо.
Приватних підприємців цікавили порядок відображення витрат, використання основних засобів у своїй діяльності. Пересічних громадян-платників податків цікавили порядок та умови отримання податкової знижки на оплату допоміжних репродуктивних технологій, оподаткування витрат за придбаними товарами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool