До уваги журналістів!

Жовтень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

25 жовтня Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «АгроІнвест» проводить одноденний медіа-захід. Місце його проведення – м. Дніпропетровськ, вул. Ю. Фучика, 30 (готель «Рассвет»).

Медіа-захід проводиться спільно з Національним прес-клубом «Українська перспектива» (м. Київ), інформаційним агентством «Мост Днепр» (м. Дніпропетровськ), Кіровоградським прес-клубом реформ та запорізьким НДО «Укрпростір». До участі у ньому запрошуються журналісти Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей.

Медіа-захід складається з тренінгу та прес-конференції.

Назва тренінгу: «Тематична сегментація як засіб організації високоефективної роботи журналістів»

Під час тренінгу журналісти дізнаються про особливості, переваги та недоліки подієвої і малоподієвої журналістики, про здатність тематичної сегментації забезпечити планомірне, повноцінне та об’єктивне висвітлення земельної теми, яка належить до числа найактуальніших, про спроможність тематичної сегментації значно полегшити формування довготермінових та короткострокових інформаційних кампаній, до розробки та втілення яких часто вдаються громадсько-політичні та ділові ЗМІ.

По закінченні тренінгу відбудеться прес-конференція на тему:
«Як формуватиметься земельний ринок в Україні після скасування Верховною Радою мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення?»

До участі в прес-конференції у якості доповідачів запрошені представники Проекту USAID «АгроІнвест», Державного агентства земельних ресурсів України, Головного управління агропромислового розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Всеукраїнської асоціації кредитних спілок та незалежні експерти.

Журналісти забезпечуються роздатковими матеріалами. Організатори заходу беруть на себе вирішення питань, пов’язаних з харчуванням. Зокрема, по завершенні заходу відбудеться фуршет.

Програма заходу

9.30 - 10.00 Реєстрація преси, сніданок
10.00 - 10.30 Презентація Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «АгроІнвест»
10.30 - 12.40 Тренінг «Тематична сегментація як засіб організації високоефективної роботи журналістів»
12.40 - 13.00 Перерва на каву
13.00 - 15.00 Прес-конференція на тему: «Як формуватиметься земельний ринок в Україні після скасування Верховною Радою мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення?»
15.00 – 16.00 Фуршет, вирішення організаційних питань

За додатковою інформацією щодо проведення одноденного медіа-заходу також можна звертатися до:

Марини Зарицької, Проект USAID «АгроІнвест» (067) 940-40-56, (050) 380-49-59, (044) 232-97-55, mzarytska@agroinvest.org.ua, mzarit@ukr.net;

Сергія Губіна, Національний прес-клуб «Українська перспектива» (067) 507-63-39, sgubin@ukr.net
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool