До уваги платників збору за користування радіочастотним ресурсом України!

Січень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Пунктом 31 розділу І Закону України від 20 листопада 2012 року № 5503-VI „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів" (далі - Закон № 5503, Кодекс) з 04 січня 2013 року змінено ставки збору за користування радіочастотним ресурсом України.


Вони збільшені на 7,9 відсотка.
Оскільки ставки збору змінилися протягом місяця, а базовий податковий (звітний) період для збору дорівнює календарному місяцю, то платникам збору за користування радіочастотним ресурсом України пропонується у Податковому розрахунку збору за користування радіочастотним ресурсом України, затвердженому наказом ДПА України 24.12.10 №1018, за січень 2013 року проставляти ставки збору у наведеному у додатку розмірі, які обраховані за формулою:
Со = (С?х3 + С2х28):31,
де Co - обрахована ставка на січень 2013 року;
С?- ставка до 4 січня;
С2- ставка з 4 січня.
Обраховані ставки, що пропонуються застосовувати при визначенні податкових зобов'язань по збору за користування радіочастотним ресурсом України за січень 2013 року, розміщено на веб-сайті ДПС у Кіровоградській області за адресою: http://kr.sts.gov.ua/anonsi-ark/1481.html.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool