До уваги батьків та дітей Кіровограда

Січень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1752 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний театр ляльок запрошує вас на новорічні вистави

які відбудуться:

14.01.- "Чарівні дива новорічної ночі" Г.Педько о 12 годині

14 січня в нашому театрі відбудеться вистава "Чарівні дива новорічної ночі" Г.Педька .Ось її короткий зміст:Різні дива трапляються у новорічну ніч, особливо у казковому лісі. Про одне з таких і розповіли Снігуронька і Зимова Фея. Біленький Кролик поспішає на свято Нового року. Та підступні дії Баби Яги і Вовка поставили під загрозу Новорічне свято. Завдяки хороброму Котигорошкові, Лісовичку та Котику, вдалося врятувати пухнастого Кролика з лап голодного сіроманця. Радісні друзі з веселою піснею направилися до святкової галявини, де на них давно вже чекав Дід Мороз. За щиру дружбу та порятунок Пухнастика, Дідусь щедро нагородив героїв, і свято, як і годиться, розпочалося з традиційного новорічного хороводу.

 

14.01.- "Чарівні дива новорічної ночі" Г.Педько о 12 годині

 

15.01 - "Новорічна фантазія" Г.Педько о 12 годині

15 січня - вистава "Новорічна фантазія" Г.Педько . Ця вистава про невгамовне Тигреня,яке зі своєю подругою Мавпочкою вирушають до Слоненяти на День народження. Аж тут з’ясовується, що його чекають і на іншому святі, Новорічному. Та заздрісна капосниця Зловредина, змовившись з лісовою Відьмою, перетворюються на страшних мікробів і захоплюють героїв у полон. На допомогу поспішає Ведмідь з малиновим варенням та медом. В решті-решт усе закінчується добре. І усі друзі вчасно потрапляють до Ялинки на гарне, веселе свято.

15.01 - "Новорічна фантазія" Г.Педько о 12 годині


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool