До управління Державної кримінально-виконавчої служби України в Кіровоградській області прибуло 5 студентів

Січень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

21 січня 2013 року на виконання вимог вказівки Державної пенітенціарної служби України з метою професійного ставлення

а саме вивчення нормативно-правової бази професійної діяльності за посадою, практичної підготовки з оволодіння методами, прийомами і засобами роботи в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі Державної кримінально-виконавчої служби України, після попереднього проходження теоретично-практичного спецкурсу за Навчально-професійною програмою підготовки середнього начальницького складу на базі Білоцерківського училища професійної підготовки персоналу служби до управління Державної кримінально-виконавчої служби України в Кіровоградській області прибуло 5 студентів 4-го курсу факультету підготовки кадрів для Державної пенітенціарної служби України (№9) Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» для проходження другого етапу виробничої практики на посадах начальників відділень соціально-психологічної служби.
Зустріч, яка відбулася в актовій залі управління зі слухачами університету, проведено особисто начальником управління полковником внутрішньої служби Заміраловим Олександром Анатолійовичем та заступником начальника управління підполковником Краморовим Павлом Володимировичем, начальником сектору по роботі з персоналом управління майором внутрішньої служби Горбенком Олександром Володимировичем, старшим оперуповноваженим Дніпропетровського територіального відділу внутрішньої безпеки та протидії корупції майором внутрішньої служби Леськівим Юрієм Юрійовичем, начальником сектору соціально-виховної та психологічної роботи управління майором внутрішньої служби Швецовим Віталієм Борисовичем. В ході зустрічі практикантів було ознайомлено з умовами проходження виробничої практики з наголошенням на дотриманні вимог чинного законодавства, в тому числі антикорупційного. Двох слухачів розподілено та направлено до Кіровоградської виправної колонії (№6) та відповідно трьох до Кіровоградського слідчого ізолятора, за кожним із них закріплено наставника з числа найбільш досвідчених працівників, які мають досвід роботи і позитивні результати при вихованні молодих фахівців.
Сподіваємося, що набуті під час навчання та попередніх проходжень практики уміння, знання і навички будуть ними застосовані та удосконаленні, а даний етап практики стимулюватиме на подальше професійне удосконалення і бажання проходити службу в Державній кримінально-виконавчій службі України.
 

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool