До Одеси прибув святковий поїзд Єднання «Труханівська Січ»

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1659 | Коментарі: 0

Вночі 21 грудня на залізничний вокзал Одеса-Головна зі столиці прибув святковий поїзд Єднання «Труханівська Січ», подорож якого приурочена до Дня св. Миколая.

Цього разу поїзд курсує за маршрутом Київ – Одеса – Київ, та вже відвідав такі міста як Сміла, Дніпро, Запоріжжя, Волноваха, Маріуполь, Бердянськ, Генічеськ, Херсон і Миколаїв. Близько 80 пасажирів – волонтери, студенти, старшокласники, громадські діячі та військові – мандрують країною з метою привітання населення зі святами та пропаганди національної єдності.

Зранку в холі вокзалу в святковій атмосфері відбулася хлібосольна зустріч пасажирів агітпоїзду. Вітали гостей з прибуттям працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ, представники Одеської міськради та облдержадміністрації, а також місцеві волонтери та пересічні громадяни. Тут співали пісні, шанували героїв та передали одеситам священний Віфлеємський вогонь. По завершенню заходу в приміщенні залізничного вокзалу пролунав Гімн України.

залізничний вокзал Одеса-Головна

залізничний вокзал Одеса-Головна

Далі гості міста відвідають низку заходів, в тому числі вшанують пам’ять загиблих воїнів АТО, відвідають екскурсію по кораблях ВМС України, завітають до учбових закладів.

Нагадаємо, агітаційний спеціальний поїзд №918/917 сполученням Київ – Одеса – Київ вирушив в дорогу 12 грудня та подорожуватиме до 22 грудня. Цей четвертий поїзд Єднання України «Труханівська Січ» зі святковою назвою «Різдвяний поїзд Святого Миколая» курсує між столицею, південними та східними містами України. Одеса – це кінцева зупинка на шляху повернення поїзда до столиці.
Даний захід проводиться в рамках реалізації Програми Президента України з підтримки національної єдності за підтримки ПАТ «Укрзалізниця».

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool