Дніпропетровськ: пожежа у гуртожитку

Квітень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

22 квітня о 10:48 на телефон служби порятунку «101» м. Дніпропетровськ надійшло повідомлення про пожежу в гуртожитку, розташованому на вул. Героїв Сталінграду Кіровського району.

 

Прибувши на місце події, бійці пожежно-рятувальних підрозділів приступили до розвідки та евакуації людей, які проживають у вказаній будівлі. У результаті сходовим маршем вивели 10 осіб, 2 людей евакуювали за допомогою пожежної автодрабини, а із задимлених помешкань було врятовано 4 дітей. Як з’ясувалося, пожежа сталася в одній із кімнат другого поверху гуртожитку. В результаті, вогнем знищено домашні речі на площі, орієнтовно, 18 кв. м. До ліквідації загоряння залучалося 20 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС у Дніпропетровській області та 7 одиниць спеціальної техніки. Причина займання та матеріальні збитки встановлюються, повідомляє сайт ДСНС України.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool