Директор поліграфічного центру "Імекс-ЛТД", голова ради підприємців області Тамара Саміляк прокоментувала позицію Президента України щодо продовження роботи над лібералізацією візового режиму з ЄС

Грудень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1317 | Коментарі: 0

Будь-який представник великого чи малого бізнесу, я впевнена, висловиться "за" лібералізацію візового режиму з ЄС.

Особливо це стосується молоді, яка започатковуючи свої стартап-компанії, прагне бути ближчою до європейського ІТ-бізнесу. Адже робота у сфері ІТ – зводиться не лише до роботи за комп’ютером, це, в першу чергу, напрацювання ділових зв’язків і за межами нашої держави. Підприємці високо цінують свій час, для нас завелика розкіш витрачати його на оформлення віз, а подорожувати по роботі, навіть у сфері видавництва доводиться чимало.
Тому те, що Президент України рішуче налаштований продовжити переговори із європейськими партнерам щодо якомога швидшого вирішення питання лібералізації візового режиму, не може не вселяти великі надії, щодо подальшого успішнного розвитку підприємницької діяльності в нашій державі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool