Держтехногенбезпека: невтішна статистика

Липень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1449 | Коментарі: 0

На фоні спекотної та сухої погоди, цими днями, на Кіровоградщині, значно почастішали випадки пожеж через необережне поводження з вогнем.

В цей період навіть незначне джерело запалення, може викликати масштабну пожежу із суттєвими збитками для сільського господарства та присадибних ділянок громадян, не кажучи про шкоду екології та здоров’ю людей. Найчастіше горіла суха трава, солома та сміття. Отже пожежним роботи тепер побільшало.
Так, у перший день липня, через необережне поводження з вогнем, по вулиці Героїв Сталінграда, що в місті Кіровограді, виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Суха трава цього дня горіла і по вулиці Київській. Проте площа горіння була в цьому випадку набагато більша. Не оминуло лихо й жителів смт Вільшанки. Там горіла покрівля будівлі, разом з якою згоріло 300 кг соломи. Ці випадки не є поодинокими, а тенденції останніх днів просто загрозливі.

Шановні громадяни!

Управління Держтехногенбезпеки та ТУ МНС України в Кіровоградській області, закликають вас бути особливо уважними у ці дні та акцентують вашу увагу на виконанні правил пожежної безпеки. Не кидайте недопалки в пожежонебезпечних місцях. Перш ніж розвести багаття, переконайтесь, що вогонь не перекинеться на суху траву чи дерева поруч. Перед тим як піти, ретельно загасіть полум’я та закидайте жар землею. Забороніть дітям гратися із сірниками чи іншими можливими джерелами запалення. Виконання наших
рекомендацій може врятувати не лише здоров’я чи майно у вас, а і у ваших друзів чи рідних.

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool