Держтехногенбезпека: Чарка та цигарка вполювали чергову жертву

Квітень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

Неспокійно розпочався ранок Благовіщення для пожежно-рятувального підрозділу Малої Виски: до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир чотириповерхового житлового будинку. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Телефонували сусіди, які близько 7-ї ранку помітили задимлення у під’їзді. Займання виникло у квартирі, де проживав 53-річний чоловік. Прибувши на місце події, вогнеборці виявили тіло власника помешкання. За словами сусідів, чоловік зловживав спиртним та частенько дозволяв собі курити в ліжку. Саме недопалок і став причиною пожежі. Причина смерті господаря наразі встановлюється фахівцями. 

Того ж дня за подібних обставин виникла пожежа в приватному будинку по вулиці Червонозорівській в Кіровограді. Рятувальників також викликали пильні сусіди. 39-річному господарю та його 52-річному товаришу пощастило – небезпеку помітили вчасно, чоловіків врятували від загибелі бійці служби порятунку.
Слід зазначити, що, не зважаючи на широку масово - роз’яснювальну роботу, направлену на запобігання пожежам у житловому секторі та загибелі на них людей, з початку року в області вогонь забрав 34 людських життя. У 21 випадку смерть спричинило саме куріння в нетверезому стані.
Будьте обережні з вогнем, не ризикуйте своїм життям!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool