День Соборності у Кіровограді

Січень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 2094 | Коментарі: 0

22 січня 2012 року  о 13-00 годині  у Кіровограді відбудеться акція до Дня Соборності України. Місцем проведення акції було обрано центральний міст через річку Інгул (вул..Велика Перспективна), береги якої буде об’єднано в живий ланцюг Єдності. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ГО «КВІС»

Підписання Акту Злуки в 1919 році між урядами УНР та ЗУНР, стало втіленням споконвічної мрії українського народу про єдність усіх наших земель. Ця подія, навіки вкарбована у літопис національного відродження, нажаль так і не призвела до свободи і незалежності нашої країни. 

До акції погодились долучитись ряд політичних партій («УДАР Віталія Кличка», «Українська Народна Партія», «Фронт Змін», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина») та громадські організації («Січ», «Пласт», «Український Клуб»). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool