ДАІ: Водії, бережіть життя дітей!

Жовтень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму, попередження аварійних ситуацій на вулиці з участю неповнолітніх - є одним з основних напрямків діяльності Державтоінспекції. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

З метою привернення уваги суспільства до проблеми травмування дітей на дорогах, Державтоінспекція Кіровоградщини розмістила вздовж проїжджих частин інформаційні попереджувальні таблички «Увага діти на дорозі» та соціальну рекламу на білбордах.
Усі вони знаходяться неподалік навчальних закладів, а саме біля загальноосвітніх шкіл міста Кіровограда, у місцях найбільшої концентрації маленьких пішоходів.

Тож, шановні водії! Працівники Державтоінспекції звертаються до Вас з проханням бути уважними і заздалегідь знижувати швидкість, не об'їжджати транспорт, що зупинився перед «зеброю», зупинитися і пропустити дітей, які переходять дорогу.

Пам'ятайте! Від кожного з нас залежить здоров'я та життя наших дітей! Саме спільними зусиллями ми зможемо їх зберегти.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool