ДАІ: Увага! Розшук!

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

В період часу з 11.00 по 13.00 23 травня поточного року в м. Кіровограді, від будинку № 20 корп. 3 по вул. Попова, невідома особа незаконно заволоділа мотоциклом «ЯВА 350», державний номер 43-60 КДЗ, червоного кольору, на бензобаці мається малюнок скорпіону. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до всіх жителів міста та області, що володіють якою-небудь інформацією по цьому факту, з проханням зателефонувати по номеру 35-75-06 або 102.
 

Шановні власники транспортних засобів! Щоб уникнути викрадення не використовуйте для зберігання Вашого транспортного засобу недоступні для огляду місця (подвір'я багатоповерхових будинків, біля під’їздів), не залишайте його на тривалий час без нагляду в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів...). Обов'язково обладнайте транспортний засіб охоронною авто сигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль.
Пам'ятайте, що розкриття угонів в більшій мірі залежить від господаря транспортного засобу. Адже чим швидше людина звернеться до органів внутрішніх справ, тим швидше будуть зорієнтовані наряди ДПС, і у злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста чи області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool