ДАІ: «Розкажіть один одному про ПДР» (ФОТО)

Травень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1519 | Коментарі: 0

Напередодні шкільних канікул Державтоінспекція Кіровоградщини провела акцію для дітей «Розкажіть один одному про ПДР». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області  

11 травня працівники Державтоінспекції Кіровоградської області провели СМС-акцію для дітей до 18 років «Розкажіть один одному про ПДР». Вона стартувала о 10.30 в центральній частині міста на перехресті вулиць Велика Перспективна та Тімірязєва біля ЗОШ № 6 м. Кіровограда. Мета акції – попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зменшення кількості аварій за участю дітей, а також привернення уваги суспільства до питання безпеки дітей на дорогах. Учасники акції роздавали агітаційні листівки з корисною інформацією для дітей та їх батьків про необхідність дотримання правил дорожнього руху, а також в рамках акції всих перехожих агітували надіслати СМС-повідомлення своїм рідним, друзям та знайомим з текстом слідуючого змісту: «Пішохід і перехід тільки разом!» або «Пішоходе! Твоє життя в твоїх руках!» та інші. Допомагали Державтоінспекції області у проведенні акції школярі місцевих шкіл та юні інспектори дорожнього руху. Перехожі з цікавістю та задоволенням спілкувалися з організаторами та учасниками акції.

Працівники Державтоінспекції сподіваються, що завдяки акції діти усвідомлять, що дотримання правил дорожнього руху та заклик до цього інших – вкрай необхідні міри для життєдіяльності.

ДАІ: «Розкажіть один одному про ПДР» (ФОТО)

ДАІ: «Розкажіть один одному про ПДР» (ФОТО)

ДАІ: «Розкажіть один одному про ПДР» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool