ДАІ: Причина зіткнення -виїзд на зустрічну смугу

Грудень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1555 | Коментарі: 1

21 грудня 2011 року близько 15.30 год на 134 км автодороги сполученням «Городище - Устинівка» Новоукраїнського району водій автомобіля «ЗАЗ-110307», 58-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку с. Рівне, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Nissan Primera», який рухався в зустрічному напрямку. Об этом Интернет-изданию  «FotoInform» сообщили в CСО УГАИ УМВД Кировоградской области . 

 

В результаті аварії транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а 44 –річна пасажирка автомобіля «ЗАЗ 110307» отримала тілесні ушкодження у вигляді ОЧМТ, струс головного мозку. Її доставлено до приймального відділення Новоукраїнської ЦРЛ. 


За даним фактом ДТП триває перевірка. 
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool