ДАІ: Незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ 21099»

Листопад 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

В період часу з 19.00 27 листопада по 07.00 28 листопада поточного року в м. Кіровограді, від будинку № 26 по вул. Жовтневої Революції, невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ 21099», державний номер СА 9793 АС, № кузова ХТА210990Т1877558, сірого кольору. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до всіх жителів міста та області, що володіють якою-небудь інформацією по цьому факту, з проханням зателефонувати по номеру 35-75-06 або 102.
Шановні власники транспортних засобів! Щоб уникнути викрадення не використовуйте для зберігання Вашого транспортного засобу в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір'я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів...). Обов'язково обладнайте автомобіль охоронною авто сигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль.
Пам'ятайте, що розкриття угонів в більшій мірі залежить від господаря автомобіля. Адже чим швидше людина звернеться до органів внутрішніх справ, тим швидше будуть зорієнтовані наряди ДПС, і у злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста чи області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool