ДАІ Кіровоградщини повідомляє

Січень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

В реєстраційно-екзаменаційній діяльності запроваджені зміни


З початку поточного року запроваджено зміни в реєстраційно-екзаменаційній діяльності, а саме з метою підвищення ефективності роботи Державтоінспекції, а також на виконання соціальних ініціатив Президента України, спрощено реєстраційно - екзаменаційні операції.
Згідно постанов уряду України на теперішній час, внесені такі зміни:
- видача свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів здійснюється вже без попередньої видачі тимчасового реєстраційного талону (власникам транспортних засобів, які переїхали жити до іншого регіону держави або придбали автомобілі, зареєстровані в іншому регіоні, чи ввезли їх на митну територію України);
- за принципом «Єдиного вікна» на Кіровоградщині працюють усі - 12 - реєстраційно-екзаменаційні підрозділи ДАІ тобто тепер можливо здійснити перереєстрацію транспортного засобу з одного власника на іншого незалежно від місця проживання власника та регіону реєстрації транспортного засобу.
Крім цього:
- відмінено обов'язкову здачу іспитів при відновленні втраченого посвідчення водія як це було раніше;
- відмінено й обов'язкове експертне дослідження транспортних засобів під час проведення державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку;
- скасовано й проведення оцінки вартості транспортних засобів під час їх реєстрації;
- не обов`язково надавати для огляду транспортний засіб при його перереєстрації у зв'язку зі зміною місця проживання власника та при відновленні втрачених або зіпсованих документів на транспортний засіб.
Також, нагадуємо, що набрали чинності зміни до статті 34 Закону України «Про дорожній рух» тобто на відміну від того, як було раніше, співробітники відділів РЕР вже не мають право відмовити в проведенні реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, якщо власник або уповноважена особа на використання транспортного засобу має заборгованість зі сплати штрафних санкцій за порушення правил, норм і стандартів у сфері безпеки дорожнього руху.
Крім того, на 25% стала дешевшою спеціальна продукція (номерні знаки, бланки свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та посвідчення водія).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool