Дачники-власники земельних ділянок земельний податок сплачують самостійно

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

ДПС у Кіровоградській області нагадує, що громадяни, які приватизували власну земельну ділянку та є членами садівничого товариства, сплачують земельний податок самостійно. У таких громадян обов’язково має бути документ, що засвідчує право власності.

Від сплати земельного податку звільняються інваліди І та ІІ груп, фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років, пенсіонери (за віком), ветерани війни та громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Якщо ж дачник не оформив право на земельну ділянку, то платником земельного податку є садівниче товариство. При цьому земельні ділянки загального користування також підлягають оподаткуванню.
Нарахування сум земельного податку фізичним особам проводиться податковою, яка до 1 липня поточного року видає платникові податкове повідомлення-рішення.
Податок необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення такого повідомлення-рішення.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool