COVID-19: Яка ситуація з інфікуванням медпрацівників на Кіровоградщині

Травень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині з моменту поширення епідемії на COVID-19 інфікувались 153 медпрацівників. Ця тема є вкрай важливою, тому в деталях проінформую про ситуацію. Написав у своєму телеграм-каналі голова ОДА Андрій Балонь.  

Найбільша кількість інфікованих медиків була зафіксована в приватній клініці в Кропивницькому - 50 осіб. Це 20% від загальної кількості працівників. Частина з них працювала за сумісництвом у інших обласних медзакладах.

Важливо: приватна клініка не входить у перелік госпітальних баз, які були визначені для прийому хворих на коронавірус. Після спалаху захворювання там було проведено перевірку. Щоб мінімізувати подальші ризики поширення COVID-19, минулого тижня підписав розпорядження про рекомендацію заборонити подальшу госпіталізацію пацієнтів у цьому закладі.
30 інфікованих медиків виявлені в Центральній міській лікарні в Кропивницькому (4% від загальної кількості працівників закладу).
19 медиків - у обласному клінічному госпіталі ветеранів війни (8% від загальної кількості).
15 медиків - у Центрі екстреної швидкої допомоги (1,5% від загальної кількості).
12 медиків - у обласній лікарні (0,8% від загальної кількості).

По кожному випадку захворювання проводиться епідеміологічне розслідування, щоб визначити, інфікувалась людина у побутових умовах чи під час виконання службових обов'язків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool