COVID-19: На Кіровоградщині виявили вже 2028 хворих

Жовтень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 2028 випадків захворювання на COVID-19, із яких вже 80 летальних, за минулу добу виявили 73 нових хворих, трое померло

На Кіровоградщині зафіксували ще 73 нові випадки захворювання на коронавірус: двадцять п’ять у м. Кропивницький; один у м. Знам'янка; дев’ять у м. Олександрія; десять у м. Світловодськ; три у Кропивницькому районі (с. Новопетрівка, с. Назарівка, с. Первозванівка); один у смт. Устинівка; два у Компаніївському районі (с. Гарманівка, с. Живанівка); чотири у Бобринецькому районі (два у м. Бобринець, один у с. Костомарівка, один у с. Павлогірка); один у смт. Олександрівка; три у м. Мала Виска; один у смт. Новоархангельськ; один у смт. Новгородківка; два у м. Благовіщенське; п’ять у Петрівському районі (чотири у с. Володимирівка, один у с. Новий Стародуб); один у Новоукраїнському районі (с. Кам’яний міст); один у м. Гайворон; один у смт. Онуфріївка; два у Добровеличківському районі (м. Помічна, с. Олексіївка).

В Україні зафіксовано 6 088 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 25 жовтня (станом на 9:00) в Україні 343 498 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6 391 летальний, 141 508 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано  6 088 нових випадків. Загалом проведено 3 025 148 тестувань методом ПЛР. За добу одужали 1 753 пацієнти.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool