Cмерть - pезультат прояву ревнощів

Липень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 38-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції надійшло повідомлення від кіровоградця про те, що біля підвального приміщення одного із під’їздів виявлено труп невідомого чоловіка.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 29-річний житель обласного центру. Результати розтину засвідчили, що смерть чоловіка настала внаслідок перелому кількох ребер та травматичного шоку.
У коло підозрюваних у скоєнні злочину потрапив кіровоградець, який повідомив про знайдене тіло. Він ніде не працював, зловживав алкогольними напоями, до того ж, був раніше засуджений за зберігання наркотиків. При опитуванні працівники міліції зрозуміли, що підозрюваний щось приховує.
Спочатку чоловік говорив, що не причетний до даної події, а пізніше розповів історію про те, що начебто потерпілий, якого хтось побив, прийшов до нього пізно увечері. Він не впустив гостя до квартири, а вранці виявив уже бездиханне тіло свого знайомого. Злякавшись, що труп знаходиться під його дверима, кіровоградець відтягнув його на подвір’я, залишив біля під’їзду і подзвонив у міліцію.
Після проведення подальших слідчих дій правоохоронці встановили зовсім інші обставини загибелі потерпілого. Виявилося, що чоловіки та ще одна жінка вдома у підозрюваного разом розпивали спиртні напої. У ході застілля господар помешкання на ґрунті ревнощів до знайомої ударив кілька разів гостя кулаком в обличчя. А коли той упав на підлогу, почав бити його ногами по тулубу, потім виштовхнув опонента у коридор, зачинив двері і ліг спати. А вранці, виявивши труп «товариша», перетягнув тіло на вулицю, щоб замести сліди злочину.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваного затримано у порядку статті 115 КПК України, стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool