Чотири громади Кіровоградщини отримають додаткові кошти на охорону здоров’я

Грудень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Долинська, Новоархангельська, Новгородківська та Світловодська громади отримають додаткові кошти на підтримку закладів охорони здоров’я.

Розподіл державної субвенції місцевим бюджетам погодила постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій сьогодні, 17 грудня.

Новоархангельська громада отримає 1 мільйон 740 тисяч гривень, Світловодська – 1 мільйон 250 тисяч гривень, Новгородківська – 600 тисяч гривень, Долинська – 300 тисяч гривень.

Крім цього, на обласну лікарню планують передбачити 2,3 мільйони гривень та на обласний госпіталь для ветеранів війни – 1,3 мільйони гривень.

Нагадаємо, з однієї до трьох тисяч гривень обласна рада збільшить компенсацію на зубопротезування учасників АТО/ООС, добровольців, членів сімей загиблих військових і постраждалих учасників Революції Гідності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool