Чи можуть мешканці України реалізувати право на вільне пересування?

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

Громадська організація «Територія успіху», провівши ґрунтовне дослідження, щодо проблем паспортизації населення України, проводить круглий стіл на тему: «Чи можуть мешканці України реалізувати право на вільне пересування?». Запрошуються усі, кого цікавить дана проблема та бажаючі долучитися до її вирішення.

За ініціативою громадської організації «Територія успіху», упродовж кількох років здійснюються дослідження думок жителів Кіровоградської області, щодо різних аспектів соціально-економічної і соціально-політичної життєдіяльності нашого регіону. Соціологічне дослідження, проведене в рамках кампанії «Чи можуть мешканці України реалізувати право на вільне пересування?» вийшло за рамки одного регіону і стало логічним продовженням кампанії «Які права має особа без паспорту»?.

      Основною частиною дослідження стало опитування жителів 12 обласних центрів України, проведене в грудні - січні 2012 року. В опитуванні взяли участь 1216 жителів України на підставі багатоступінчастої квотної вибірки.
Отже, наразі, фахівці ГО «Територія успіху», готові оприлюднити висновки дослідження.
До участі у заході запрошено представників: УМВС України в Кіровоградській області, Головного управління праці та соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації, управління охорони здоров’я, управління праці, ОЦСССДМ Д, МЦСССДМ.
Захід відбудеться: 13 квітня 2012р., об 11.00
за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 40 ( Обласний краєзнавчий музей)

Тож, запрошуємо до участі!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool