Чи існує порушення прав дитини на особисте життя? Потрібні фотодокази!

Жовтень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині ДЕГО «Флора» проводить збір матеріалів для фотовиставки в рамках кампанії « Дитина має право на особисте життя! Дорослі про це знають?». Запрошуємо долучатися!

Як повідомлялося раніше, вбачаючи потребу у необхідності покращити стан реалізації права дитини на особисте життя , ДЕГО «Флора», розпочала реалізацію кампанії «Дитина має право на особисте життя! Дорослі про це знають?». Наразі, вже проведено тренінг для волонтерів, які виявили бажання приймати участь у дослідженні рівня дотримання права дитини на особисте життя в Кіровоградській області. Відкрито консультаційний пункт, де можна буде отримати допомогу юриста. Проведено ряд інформаційних сесій для батьків та вчителів, де йшла мова про необхідність створення умов для реалізації права дитини на особисте життя.
Тепер, організатори планують розпочати опитування школярів, аби виявити рівень порушення прав дитини на особисте життя з огляду самих дітей.
А також проводиться збір матеріалу для фотовиставки.
Про що йде мова?
Планується розкрити проблему порушення прав дитини на особисте життя шляхом фото та відео матеріалів. Наприклад фото роздягальні, в якій відсутні двері; медогляд, на якому діти до лікаря заходять одразу по 10 чоловік та ін. Організатори впевнені, що таких матеріалів буде знайдено вдосталь.
Тож, запрошуємо всіх долучатися до кампанії, та надсилати свої матеріали.

Надіслані фото будуть виставленні на конкурс на сайт ДЕГО «Флора» (http://childflora.org.ua/) для он-лайн голосування. Автору найбільш вдалого фото (креативного, розкриваючого тему порушення права дитини на особисте життя)по оцінкам голосування, буде вручено грошову винагороду.

Адреса: м. Кіровоград, вул. Єгорова 19, пом 2., 25015
Електронна адреса: flora2000@i.ua
Контактна особа : Шестакова Людмила, т. (0522) 27-04-63
ДЕГО «Флора», звертається, до кожного, кому не байдужа дана проблема долучатися до її вирішення. Якщо Вам відомі факти порушення права дитини на особисте життя, просимо повідомляти представникам організації .
Потрібна участь кожного! Тож, долучайтеся!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool