Чи дотримуються вимог законодавства про охорону та використнання лісових ресурсів в Голованівському районі?

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

Як показала чергова перевірка прокуратури Голованівського району, державним підприємством «Голованівське лісове господарство» допускаються порушення у сфері додержання вимог законодавства про охорону та раціональне використання лісових ресурсів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Зокрема, йдеться про недотримання вимог ряду нормативно-правових актів щодо санітарних вирубок., розроблення лісосік тощо. Крім того, порушуються вимоги Кодексу України про адміністративні правопорушення при складанні протоколів та винесенні протоколів про адміністративні правопорушення.
За результатами перевірки прокурором Голованівського району до ДП «Голованівське лісове господарство» внесено подання, за результатами розгляду якого до дисциплінарної відповідальності притягнуто чотири службові особи.
Законодавчий захист «зелених легенів» Кіровоградщини постійно перебуває на контролі органів прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool