Чернівецька область: До уваги водіїв, руйнування мостової споруди!

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Наразі в Чернівецькій області, в селі Атаки Хотинського району (303 км автодороги Н-03 Житомир-Чернівці), обмежено рух транспорту на мосту через річку Дністер у зв’язку з руйнуванням мостової споруди.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху службою автомобільних доріг у Чернівецькій області з 9 квітня введено перекриття руху транспортних засобів на зазначеному мостовому переході. Об’їзд пошкодженої ділянки здійснюється за наступними маршрутами:

- зі сторони Тернопільської області, через мостову споруду в селі Звинячин Заставнівського р-ну на 447 км автодороги М-19 Доманове (на Брест)-Ковель-Чернівці-Тереблече (на Бухарест) (для транспортних засобів вагою до 15т.)

- зі сторони Вінницької області - в місті Новодністровськ на км 0 км автодороги Т-0211 «Вербовець-Новодністровськ-Білоусівка».

ДАІ звертається до водіїв із проханням з розумінням віднестися до тимчасових незручностей, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, вимог дорожніх знаків, у тому числі тимчасово встановлених, повідомляє сайт Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool