Чернігів: під час пожежі врятовано четверо людей (ВІДЕО)

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

22 квітня о 23:42 до служби порятунку «101» Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на другому поверсі будинку № 22 по вул. Космонавтів.

На місце виклику прибуло два відділення рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Коли рятувальники прибули на місце виклику, то з помешкання 63-річної господарки та її 69-річного чоловіка вже виривалось полум’я. Начальник караулу майор служби цивільного захисту Андрій Синявський піднявся до палаючої квартири разом з підлеглими і допоміг врятувати її господарів. Під час проведення огляду помешкань розташованих поверхом вище, яке вже заповнив їдкий дим, рятувальники виявили двох господарів 1949 та 1947 років народження. Їм також надали допомогу та вивели із небезпечної зони. Врятовано матеріальних цінностей на суму майже 200 тис. грн. Вогнем знищено меблі та майно, пошкоджено облицювання стін та стелі. Остаточна сума збитків встановлюється. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool