Черговий гуманітарний вантаж отримали рятувальники Кіровоградщини (ФОТО)

Серпень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Днями до Кіровоградського гарнізону ДСНС доправили партію гуманітарної допомоги від західних партнерів.

Черговий гуманітарний вантаж отримали рятувальники Кіровоградщини

Черговий гуманітарний вантаж отримали рятувальники Кіровоградщини


Цього разу нову техніку, обладнання та інструментарій отримали медики Служби порятунку. Фінляндія передала українським рятувальникам декілька автомобілів швидкої медичної допомоги, і один з таких сучасних авто потрапив до Кіровоградської області. Відтепер у розпорядженні фахівців медико-санітарної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення буде європейського рівня швидка медична допомога на базі Mercedes-Benz Sprinter.

Серед медичного обладнання, у першу чергу, слід назвати портативний рентген у повній комплектації з детектором до нього та ноутбуком, а ще рентгенозахисний жилет. І все це у спеціальному рюкзаку для зручності транспортування. Таке обладнання дозволить проводити рентгенологічне обстеження постраждалих безпосередньо на місці події, визначити стан тяжкості ушкоджень для подальшого прийняття рішення щодо надання невідкладної допомоги.

Також медики отримали 25 медичних рюкзаків неукомплектованих, одні ноші для транспортування хворих та інфузомат - один з типів інфузійних помп, що використовується для дозованого введення великих об'ємів рідини пацієнтам для лікування чи в процесі досліджень. А ще - значну кількість шприців, марлевих бинтів, серветок та медичних рукавичок. Є у партії гуманітарної допомоги автомобільні аптечки, грудний жилет та два мішки Амбу - ручних апарати для штучної вентиляції легенів.

Така підтримка дуже важлива, адже отримане медичне спорядження та техніка дозволить ще краще піклуватися про здоров’я тих, хто щодня стоїть на варті безпеки цивільного населення на Кіровоградщини та очищає українську землю від вибухонебезпечного металу та деокупованих територіях України.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool