Через пічне опалення на Кіровоградщині виникло три пожежі

Листопад 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

2 листопада о 18:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків по вул.Комарова, що в обласному центрі.

Пожежа виникла у кімнаті. На місце події у лічені хвилини прибули 4 відділення рятувальників ДПРЧ-2 та 5 Управління ДСНС в області та приборкали вогонь. Проте, пожежею знищено домашні речі на площі 7 м кв, стіл та ліжко, а також закопчено стіни та стелю. До займання призвело те, що господарка розтопила піч, поклавши більше дров, ніж було необхідно. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав. Але в Олександрії через порушення правил пожежної безпеки постраждав 40-річний господар будинку. Чоловік розтоплював піч легкозаймистою речовиною. Внаслідок цього зазнав опіків рук та був госпіталізований. Пожежа пошкодила 3 м кв облицювання стіни у літній кухні. У с.Ставидла Олександрівського району через несправність пічного опалення вогнем пошкоджено покрівлю житлового будинку.
У зв’язку з цим, закликаємо громадян дбати про власну безпеку – зверніть увагу на стан печей та димарів, очистіть їх від сажі, полагодьте, якщо є тріщини, не розміщуйте паливо перед топковим отвором. Дослухайтесь до порад фахівців, щоб вберегти домівку від пожеж!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool