Будівельники обіцяють нам за два тижні відкрити рух по об’їзній навколо Світловодська, - Сергій Кузьменко

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко особисто проінспектував хід будівельних робіт ІІІ черги капітального ремонту вулиці Єгорова у м. Світловодську.

Зазначена дорога є фактично об'їзною навколо міста обласного значення. Загальна протяжність цієї вулиці складає 4,5 кілометри. А вартість усього проекту складає 30 мільйонів і майже 240 тис. грн. Наразі ремонтні роботи завершуються на ділянці у 2,1 кілометри, що умовно входить до ІІІ черги. Безпосередньо на новозбудованому автополотні, воно, до речі, змонтоване із залізобетонних плит, голова облдержадміністрації провів коротку робочу нараду.

- Ця дорога знаходиться у межах Світловодська, це важливий інфраструктурний об'єкт, що є об’їзною дорогою і у той же час з'єднує важливі державні автомобільні траси. Ми прийняли державне рішення стосовно ремонту цієї ділянки дороги. Десятилітня тут не було нормального об'їзду. Кошти із ДФРР та обласного бюджету ми спрямували на будівництво якісної дороги, - наголосив Сергій Кузьменко.

Зокрема, у 2017 році на фінансування робіт ІІІ черги капітального ремонту вул. Єгорова передбачено кошти у сумі 19 млн. 770,2 тис. грн. (у тому числі: Державний фонд регіонального розвитку – 8 млн. 882 тис. грн., обласний бюджет – 10 млн. 888,2 тис.грн.). У планах будівництво І черги вулиці – 1,250 км. та ІІ черги – 0,713 км.

Під час робочої наради, голова ОДА зауважив присутнім, а це начальник управління капітального будівництва ОДА Сергій Проненко, голова Світловодської РДА Сергій Твердовський, міський голова Світловодська Валентин Козярчук, генеральний директор ТДВ Об'єднання "Дніпроенергобудпром" Іван Марон стосовно спільної координації дій. "Вважаю, що необхідно об'єднати зусилля міської влади Світловодська і будівельників, щоб ми мали нову дорогу, облаштоване узбіччя і придорожню територію", - зауважив Сергій Кузьменко.

Генеральний директор ТДВ Об'єднання "Дніпроенергобудпром" Іван Марон запевнив голову облдержадміністрації, що протягом кількох наступних тижнів буде повністю укладено все дорожнє полотно і вже тоді можна буде відкривати рух автотранспорту. Весною будівельника обіцяють повністю завершити ремонт: встановити знаки, нанести розмітку, облаштувати узбіччі і встановити відбійники на ділянці дороги зі сторони переїзду. Також Іван Марон відзначив, що строк експлуатації плит з яких збудована дорога більший, ніж асфальтобетонного покриття, і складає близько 50 років.

Голова облдержадміністрації переконаний, що якісне виконання усього запланованого дасть змогу "рекламувати проект об'їзної дороги навколо Світловодська". Нова технологія дозволяє будувати якісну дорогу в умовах десяти місяців на рік. Переконаний, що й інші регіони захочуть використовувати ці можливості", наголосив він.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool